Pár centin múlt egy óriási baleset

2020.03.15. 13:40

Tegnap reggel Hollandiában egy szemétszállító sofőrje majdnem hatalmas balesetet okozott, amikor a tilos jelzés ellenére áthajtott a síneken – írta a Carscoops.

Garbage-Truck-Train.gif

A videón is látszik, pont akkor kezdett el villogni a vasúti lámpa, amikor a kukásautó jött volna soron, hogy átkeljen a síneken. Ennek ellenére a sofőr úgy gondolta, hogy még gyorsan átkelne, mielőtt a sorompó leereszkedik. Sikerült is a sínekre érnie, mielőtt lezárult volna az út előtte, azonban a feltorlódott kocsisor miatt nem tudott teljesen átkelni, így a vonat útjában rekedt.

Szerencsére sikerült annyit igazítani a szemétszállítónak, hogy ne csapódjon a hátuljába a vonat, de még így is összeértek – mindkét járművön karcolások keletkeztek. Persze nagyon olcsón megúszta a sofőr, hiszen ez a mutatvány az életébe is kerülhetett volna, a vonat vezetőjéről és utasairól nem is beszélve.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.