Kísérletképp 5 féle üzemanyagot tankoltak egy Ladába

2020.03.19. 12:15

A Garage 54 egy orosz Youtube-csatorna, aminek 400 ezres közönsége van. Feliratkozóikat sose hagyják cserben, folyamatosan óriási hülyeségeket csinálnak, természetesen autókkal. Előző videójukban egy leharcolt Ladát tankoltak meg, 5 különböző üzemanyaggal.

Az ötlet onnan jött, hogy találtak a neten egy képet, amin egy kamiont különböző üzemanyagokkal tankolnak meg. Ennél nem is kellett több, hogy ők is kipróbálják. A teszt alanyaként egy leharcolt Lada szolgált, ami már korábbi videókban is feltűnt. A Lada koktélja négy, különböző oktánszámú benzinből, illetve dízelből állt. Az üzemanyagok közül a négyféle benzin jelenti még a kisebb problémát, a dízelnek már nem annyira biztos, hogy örül az autó – mivelhogy benzines.

Mindegyikből 5 litert tankoltak mielőtt útnak indultak. A teszt kétféleképpen zárulhat, vagy semmi sem történik, vagy a Lada szépen lassan feladja a harcot és bedöglik. A videóban kiderül, melyik fog megtörténni.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.