Kigyulladásig pörgette Lamborghinijét egy Youtube-os

2020.03.21. 11:31

A DailyDrivenExotics nevezetű YouTube csatorna egyik tulajdonosa Damon Fryer, aki nem sokat gondolkodott azon, hogy egy kis nézettségért cserébe kárt tegyen Lamborghini Huracánjában.

Lamborghini-Huracan-fire.gif

Az egész egy autós rendezvényen történt, amit direkt arra a célra találtak ki, hogy a büszke tulajdonosok driftelhessenek és gumit égethessenek. Persze az eseményre rengetegen kilátogattak, hogy különböző autókra csorgathassák nyálukat, és ez rendben is van. Damon egy Huracánnal nevezett a rendezvényre, amit hátsókerekessé alakítottak át, illetve egyedi kipufogórendszerrel szereltek fel, hogyha esetleg nem lehetne hallani az 5.2 literes V10-es motor üvöltését.

c3df3b-dde2.png

Két percen át nem is volt semmi baj, aztán Damonnak támadt egy remek ötlete, és Lamborghinije lökhárítóját egy – a nézők védelmét szolgáló – betontömbnek nyomta, majd elkezdett burnoutolni – teljes erőből. Ez annyira jól sikerült, hogy az óriási füstfelhők után kis időre lángra is kaptak a gumik.

A mutatvány óriási sikert aratott a nézőknél, és láthatóan Damon is elég büszke volt magára. Szerencsére a lángok nem tartottak sokáig, és a biztonsági csapat is az autó segítségére sietett. Épeszű emberek fejében nem nagyon fordulna meg hasonló, de a nézettségből generált pénz valószínűleg fedezni fogja a javítási költségeket.

Forrás: Carscoops