Teslát lopott, majd elvitte a helyi Tesla-szervizbe tölteni

2020.03.25. 17:49

Prágában történt a napokban, hogy egy tolvaj úgy döntött, meglovasít egy Teslát. Ez még sikerült is neki, a baj csupán az volt, nem tudta, hogyan kell tölteni – írta az Electrek.

Tesla-Service-prague

Teslát egyébként nem olyan jó ötlet lopni – nem mintha bármilyen autót az lenne – mert a beépített GPS állandóan működik, így a tulajdonos akkor is szemmel tudja tartani (applikáción keresztül) autóját, amikor az nincs a közelben. Ez nem nagyon izgatta a tolvajt, ennek ellenére is ellopta a Model S-t. A problémát az jelentette, hogy meg kellett állnia tölteni. Mivel nem tudta hogyan kell tölteni, ezért a helyi Tesla-szervizbe ment. Zseniális húzás.

tesla-clinic-servis-obr4

Az ottani személyzet természetesen felismerte a Model S-t, viszont a ”tulajdonost” már nem. Úgy döntöttek, inkább felhívják a tulajt - mármint az eredetit – hogy megtudják, nem lopták-e el véletlenül az autót. Persze kiderült, hogy de. A rendőrség 10 perc múlva már a helyszínen is volt, nem sokkal később pedig már az autó valódi tulajdonosa is. Még a szerviz alkalmazottjai is meglepődtek, hogy lehet valaki ilyen hülye.