Ilyen az, amikor balul sül el az erőfitogtatás

2020.04.01. 13:30

A Carscoops közölt egy rövid cikket egy kamionról és egy személyautóról, akik nem jöttek ki túl jól egymással. A vége az lett, hogy karamboloztak, és természetesen a személyautó járt rosszabbul.

Semi-Brake-Check.gif

A kamion fedélzeti kamerája vette fel a balesetet, és utólag is látszik, hogy teljesen elkerülhető lett volna. A kamion a videó elején kielőz egy másikat, és bár ez mindössze 15 másodpercet vett igénybe, a mögötte haladó autónak ez is sok volt. Az ideges sofőr ezután a kamion sávjába vált, és a duett itt veszi kezdetét.

Az egész azzal zárul, hogy a személyautó nem akarja elengedni a kamiont, majd egy erőset fékez előtte. Erre persze a kamion belerohan, majd az autó a leállósávon keresztül megpróbál lelassítani, de ez sem nagyon sikerül, és letarolja az elzárt úton lévő akadályt. 

A videóban látható jelenség egy klasszikus büntetőfékezés, a legértelmetlenebb gesztus, amit ismer a közlekedés. És persze kimondottan tilos:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.