Új hazai forgalmazóhoz kerül a Jaguar és a Land Rover

2020.04.01. 16:41

Április 1-jével új forgalmazóhoz kerül a Jaguar és a Land Rover márka Magyarországon: a holland AutoBinck csoporthoz tartozó British Automotive Hungary Kft.-től a magyar székhelyű AutoWallishoz tartozó Wallis Automotive Europe-hoz kerül a képviselet joga.

jlr

A Wallis Automotive Europe eddig két márka, az Isuzu és a Ssangyong képviseletét látta el itthon, ehhez jön most a két brit luxusmárka. A Jaguar és a Land Rover számára új kereskedést is nyitottak a mai napon. A Wallis British Motors a Könyves Kálmán körút és a Máriássy út sarkán, a Rákóczi híd pesti hídfőjétől nem messze nyílt meg.

Az új képviselet azonban nem csak Budapesten tervezi értékesíteni a két márkát, ahogy eddig tették: a növekedés reményében több vidéki nagyvárosban is Jaguar és Land Rover szalon nyitását tervezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.