Vett egy új Corvette-et, 24 órán belül összetörte

2020.04.06. 10:52

Mindenki rémálma egy új autó vásárlásakor, hogy már az első úton összetöri. Valószínűleg így volt ezzel June Bug is, aki egy Corvette C8 újdonsült tulajdonosa lett a napokban – írta a Carscoops.

A floridai férfi az egész helyzetet közvetítette Facebook-oldalán, így remekül lehetett követni az eseményeket. June április másodikán még arról posztolt, hogy megérkezett új C8-asa a helyi kereskedésbe, ahol aztán átvette. Április harmadikán már jóval szomorúbb hangvételű bejegyzést írt, hiszen ekkor vadiúj autója már össze volt törve.

A Corvette egy Hyundai-jal ütközött, és mindkét autó komolyan sérült a képek alapján. Sok részletet nem tudni az esetről, de June elmondása szerint a másik sofőr ittasan vezetett, és a rendőrség rögtön be is zárta. Sajnos azt nem lehet mondani, hogy a tulajdonosnak volt ideje bejáratni új autóját, hiszen összesen 370 kilométer volt benne, de kis vigaszt jelenthet számára, hogy a Corvette biztosítva volt. Meg persze nem történt komolyabb személyi sérülés.

Mindenesetre June további képeket is posztolt, amiken mindenkivel közli, hogy utálja az ittas sofőröket, és autója pont egy ilyen áldozata lett.