Hogyan ne hajts be egy körforgalomba?

2020.04.09. 12:02

A körforgalmak működését a legtöbb ember tudja értelmezni, de azért vannak kivételek. Erre tökéletes példával szolgált egy sofőr Indianában, akinek sikerült két autóval is összekoccannia, majd elhagyta a helyszínt – írta a Carscoops.

GMC-driver-hits-two-vehicles-in-roundabout.gif

A balesetet egy fedélzeti kamera vette fel, és kiválóan látszik rajta minden. A GMC sofőrje nem túl körültekintően behajt a körforgalomba, majd amikor észreveszi a Nissan Frontiert, rátapos a fékre. Sajnos azonban már túl késő volt, így is összecsúsztak. Ezután a GMC elkezd tolatni, de ez is annyira jól sikerül, hogy a mögötte lévő, fedélzeti kamerás autóba is belemegy - a folyamatos dudaszó ellenére is.

Ami ezután történt, az már csak hab a tortán. Mind a három autó félreállt, majd megpróbálták megbeszélni a dolgokat. De csak próbálták, mivel a GMC-ben ülők nem beszéltek angolul, így nem értettek szót velük. Helyette kezet akartak rázni - nem meglepő módon elutasították őket. Majd még a fedélzeti kamerás sofőr a nissanossal egyeztetett, hogyan juttassa el hozzá a felvételt, a GMC szó nélkül meglépett.