Megpróbált elmenekülni a rendőrség elől, nem lett jó vége

2020.04.09. 12:00

Az már rég rossz, ha valaki megpróbál elmenekülni a rendőrség elől. A filmekkel ellentétben valószínűleg így is, úgy is az lesz a vége, hogy elkapják a száguldozó őrültet, akármilyen gyors is az autója. Ez nem volt másképp ezzel a C5 Corvette sofőrjével sem – írta a Carscoops.

giphy.gif

Az üldözést az egyik arra járó autó fedélzeti kamerája vette fel, pedig annak sofőrje közel nem hajtott annyival, mint a Corvette vagy a rendőrség. A videó tizedik másodperce körül látható, ahogy a Corvette elszáguld a kamerás autó mellett, majd jó húsz másodperc múlva egy rendőrautó is ugyanezt teszi. Az egyből látszik, hogy igazából esélye nincs a rendőrautónak, de végül beigazolódik a mondás: lassan járj, tovább érsz.

Egy újabb húsz másodperc múlva a Corvette már az út melletti füvön pihen, valószínűleg elvesztette uralmát járműve felett a sofőr, amikor beért az építkezés alatt álló szakaszra. Texasban 4000 dollárra (~1,3 millió forintra) büntethetik, vagy akár 1 év börtönre is ítélhetik az ilyesfajta bűncselekmények elkövetőjét, ennél az esetnél nem tudni pontosan, mennyire volt szerencsés a sofőr. Sovány vigasz, de legalább az autó nem tört össze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.