Egyre közelebb a BMW X8

2020.04.17. 06:05

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a BMW levédette az X8 megnevezést, az azonban maximum arra volt bizonyíték, hogy a márka nem szeretné, ha másnak jutna eszébe használni a típusjelzést. Most viszont már a sportváltozatot is levédették, ami eggyel határozottabb szándékot sejtet.

xtomi x8
Fotó: X-Tomi Design

Elképzelésünk sincsen mi szükség van egy X7-esnél nagyobb méretű BMW hobbiterepjáróra, még kevésbé értjük, miért akarnak ebből sportváltozatot is. A BMW-s körökben hiteles forrásnak számító Bimmerpost fórumában kiszúrt X8 M típusjelzésre vonatkozó védjegy-bejegyeztetés újabb bizonyítéka annak, hogy a németek egy újabb SUV-n dolgoznak.

Ha folytatják az eddigi formulát, akkor az X8 valamilyen X7 méretű, de annál sportosabb stílusű, lejtős tetővonalú modell kell, hogy legyen. Persze, biztosat csak akkor fogunk tudni, ha már látjuk a kész modellt, de addig még több mint valószínű, hogy éveket kell várni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.