Nem izgulta túl a pilóta, aki autópályán hajtott végre kényszerleszállást

2020.04.18. 06:38

Csütörtök délelőtt Kanadában egy kisrepülőgép pilótája engedélyt kért, hogy kényszerleszállást hajthasson végre az egyik forgalmas autópályán. Az engedélyt meg is kapta, és egészen elképesztő módon tette le a gépet – írta a motor1.com.

A Piper Cherokee pilótája motorhiba miatt kért engedélyt a leszállásra, bár az eredeti terv - mármint a meghibásodás utáni terv - szerint ezt a közeli reptéren akarta végrehajtani, csak odáig már nem jutott volna el. A videóban látszik, hogy eleinte kissé rázkódott a gép, de utána hibátlanul le tudta tenni a pilóta az autósok közé, akik fékezéssel biztosítottak neki helyet.

Érdekes módon a repülőgép landolása után sem álltak meg az autók, hanem ugyanúgy követték, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. A kisrepülő rövid gurulás után lehúzódott – így el tudtak hajtani mellette – majd később a tűzoltóság is a helyszínre ért, és elszállították.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.