Tíz óra alatt 143 gyorshajtót mértek be a tatai rendőrök

2020.05.04. 17:41

A rendőrség tegnap délután rakta ki civil autós akciójának új részét, ma már pedig újabb gyorshajtásokról számolt be. Nem is kevésről, a hétvégén a Tatai és Tatabányai Rendőrkapitányság területén végzett sebesség-ellenőrzés alkalmával 174 gyorshajtót mértek be - írta a police.hu.

gyorshajtó 1

Azok a sofőrök, akik tegnap Tatán, a Május 1. úton száguldoztak, már előre várhatják a büntetésüket, mivel a tatai járőrök mérték az arra járók sebességét - nem kevés sikerrel. A traffipax tíz óra alatt 143 gyorshajtót mért be az 50km/órára korlátozott úton, akadt olyan sofőr is, aki 101 km/órával száguldozott.

A hosszú hétvégén a Tatabányai Rendőrkapitányság területén is ellenőrizték az arra járókat, és ott is akadt olyan sofőr, aki a Környe és Tata közti úton jócskán túllépte a megengedett 90 km/órás sebességhatárt - 135 km/órával hajtott. Ezenfelül másik 25 gyorshajtót is bemértek Tarján, Szomor és Héreg területén.

Így összesen 174 gyorshajtót mért be a rendőrség a fent említett településeken, remélhetőleg a töménytelen mennyiségű büntetés elrettentő példával fog szolgálni a jövőben a sofőröknek.