Lebukott a Hyundai pickupja

2020.05.05. 15:34

Öt éve, hogy bemutatták a Santa Cruz tanulmányt, és később az is kiderült, hogy valószínűleg ugyanezen a néven érkezik egy szériamodell is.

santacruz lk

A kép alapján úgy tűnik, a cég alabamai gyárában olyan jól halad a termelés előkészítése, hogy valaki már a kész, összeszerelt karosszériáról készíthetett fotót. Ahogy már korábban is hallani lehetett, itt egy önhordó karosszériás modellről van szó, ami a kategóriában kifejezetten ritka. Ugyanakkor úgy tűnik, a végleges modell esetében lemondtak a tanulmány szemben nyíló ajtóiról, a nyers karosszérián legalábbis négy hagyományos ajtó látszik.

Úgy tudjuk, a Hyundai ezt a modellt elsősorban Észak-Amerikában tervezi forgalmazni, de ott nincs messze a bemutató: 2021-re várható a végleges típus.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.