Három dollárral a zsebében, szülei autóját vezetve ment Lamborghinit venni az 5 éves kisfiú

2020.05.06. 10:17

Az egész hihetetlen történet Amerikából, egész pontosan Utahból származik. Egy ötéves kisfiú komoly vitába keveredett édesanyjával, mivel a gonosz nőszemély nem volt hajlandó venni neki egy Lamborghinit. Ezen a kissrác annyira berágott, hogy később, amikor tesója vigyázott rá - illetve vigyáznia kellett volna - fogta az otthon álló autó slusszkulcsait, majd útnak indult, hogy ő maga vegyen egy Lambót.

5-yr-old-tries-to-buy-lambo-1024x555

Az elképzelés már önmagában megdöbbentő, de az, hogy a srác 5 évesen több mint öt percen keresztül képes volt úgy vezetni az autót, hogy nem okozott balesetet, az tényleg hihetetlen. Az ő korában a gyerekek örülnek, ha tudnak biciklizni pótkerék nélkül. A rendőrök akkor lettek rá figyelmesek, amikor különösen lassan, 30 mérföld/órával - 48 km/órával - haladt az autópályán, illetve nem nagyon tartotta a sávját. Először azt hitték, hogy nem beszámítható sofőrrel lesz dolguk, de amikor odalépett az egyik rendőr az autóhoz, óriási meglepetés érte.

A kisebb sokk után Rick Morgan - a rendőr - első kérdése az volt, hogy hány éves is vagy? Amire érkezett is a válasz, hogy öt. Ezek után még beszélgettek egy keveset, majd a rendőr segített neki parkolóállásba tenni az autót, és érdeklődött a szülei elérhetősége után. Rick az esetet követően azt is elmondta, hogy amikor odaért az autóhoz, a srác az ülés legvégén ült, hogy egyáltalán elérje a féket.

A rendőrök megtudták, a fiú Kaliforniába indult - rövid 12 órás útra - hogy haszontalan szülei helyett ő maga vegye meg élete első Lamborhginijét, mind a három zsebében lévő dollárral. Rengeteg kérdés merül fel az üggyel kapcsolatban, kezdve azzal, hogy egyáltalán honnan tanult meg a srác ötévesen vezetni.

A nem mindennapi sztorit az utahi rendőrség Twitterén is megosztotta, és első ránézésre jóval nagyobbnak tűnik a fiú, mint egy átlagos ötéves - az arca mondjuk nem látszik a rémisztő izétől, amivel kitakarták – de váltig állítják, hogy annyi. 

Remélem a srácnak ezek után egyszer lesz egy Lamborghinije, de azt is, hogy nem kezd több ilyen őrültségbe, hiszen így is óriási szerencse, hogy nem tett kárt sem magában, sem másban rövid kiruccanása alatt.