Túlszaladt a buli az orosz fiataloknál, rommá törték a Mercedest

2020.05.20. 17:41

Egy orosz városban, Tyumenben mintapéldával szolgált pár fiatal, milyen is az, ha megszalad a buli vezetés közben. Az egész történet csak önfeledt autókázásnak indult a haverokkal, láthatóan jó hangulatban nem volt hiány. Üvöltő zene, lehúzott ablakok, minden, ami kell. Ezt persze muszáj dokumentálni, az Instagram-követőknek meg kell mutatni ki a király. Így történt az, hogy videóra vették, ahogyan az óriási buli közepette belecsattannak egy oszlopba.

maxresdefault (8)

A félresikerült autókázáshoz az is hozzátartozik, hogy nem a legszabályosabb körülmények között közlekedtek a Mercedessel. Egyrészt össze-vissza csúszkáltak az utakon - hiszen úgy mennyivel nagyobb buli már!! - másrészt a sofőrnek nem volt jogosítványa. A sofőr egyébként kicsit kilógott a többiek közül, ő már huszonhat éves, de annak legalább örülhet, hogy nem saját autóját törte össze, hanem tizenkilenc éves barátjáét, aki az anyóson ült. Nem mintha neki lett volna jogosítványa, éppen autósiskolában tanul vezetni.

A csúszkálásnak tehát az lett a vége, hogy belecsattantak egy oszlopba, így rommá törték a az E-osztályos Mercedes elejét. Az már tényleg felfoghatatlan épp ésszel, hogy kinek jut eszébe egy baleset után először az, hogy visszakapcsolja az Instagram élőt, és megmutassa a rommá tört autót mindenkinek. A rendőrök egyébként utólag a videókból rakták össze, mi is történt, hiszen senki nem tudta a srácok közül, hogyan csúszhattak bele az oszlopba.