Új kétajtós Mercedesek jönnek a hónap végén

2020.05.20. 06:04

Azok után, hogy márciusban megmutatták a négyajtós E osztály frissített változatát, nem meglepő, hogy a kétajtós változatok is átesnek egy hasonló kezelésen.

A Mercedes egyelőre csak letakarva mutatta meg a két újdonságot, így legfeljebb találgathatunk, hogy miként változtatnak rajtuk. Az azért valószínű, hogy itt is felbukkan majd a lefelé szélesedő hűtőmaszk, amely szemből a szedán karakterét is alaposan megváltoztatta. Ezen felül várhatóan itt is lecserélik az utolsó V6-os motorokat is az új, soros hathengeresekre, amelyek már csak 48 voltos hibrid rendszerben érhetők el.

Az átdolgozott kupé és kabrió bemutatását május 27-ére ígéri a Mercedes, így legkésőbb akkor minden lényeges információt megtudhatunk a két felújított típusváltozatról.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.