Megvillantották az új Mercedes S osztály orrát

2020.05.26. 06:06

Egy ideje nem titok, hogy a Mercedes az S osztály megújítására készül: most egy újabb viszonylag sokat mondó képet közöltek a W223-as gyári kódú modellről.

w223pv

Ami ebből egyértelműen látható, az az új orrkialakítás. Így a korábbiaknál nagyobb felületű, de vékonyabb keretű hűtőrács, amely a 7-es BMW nagyobb veséihez, illetve az A8-as Audi single frame hűtőrácsához hasonlóan uralja a látványt. Látható, hogy a fényszórókban is igyekeztek jellegzetes mintázatot kialakítani: itt a ma már kötelező LED-csík felül fut, és a lámpatestek belső peremén fordul lefelé, alatta pedig három különálló LED teszi teljessé a mintát.

Az új modellt álcázva már láthattuk korábban egy gyári videón is, és Ola Kallenius, a Daimler AG. vezérigazgatója akkor úgy fogalmazott, hogy a következő hónapokban lesz a bemutató, de ennél többet egyelőre nem árultak el az új S osztályról – talán a kétajtós E osztályú modellek közelgő bemutatója kapcsán megteszik.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.