Távozik az Aston Martin vezére

2020.05.26. 10:44

A korábbi hírekkel összhangban leváltják az Aston Martin napi ügyeit irányító Andy Palmert. A szerepét ideiglenes jelleggel a brit gyártó alelnöke, a gyártásért is felelős Keith Stanton veszi át a cég élén, a valódi utód csak augusztusban érkezik.

Szintén pontosnak bizonyult az információ, amely szerint az új vezérigazgató az AMG-t az elmúlt években sikeresen menedzselő Tobias Moers lesz, bár ő csak augusztus 1-ével foglalja el új posztját az Aston Martin élén.

Palmer leváltásával láthatóan nem akart várni a céget elnökként irányító Lawrence Stroll, de mindezt roppant civilizált módon adta elő. Méltatta a távozó vezető érdemeit, aki az elmúlt hat évben sikeresen levezényelte az Aston Martin kínálat teljes megújítását és kibővítését, illetve a cég tőzsdei bevezetését.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.