Trágyával terítette be a földjén parkoló Mercedest a gazda

2020.05.29. 14:51

A Mercedes sofőrje egy békés hétvégi fürdőzésre vágyott családjával Cornwall megye egyik strandján, a probléma csak az volt, hogy rengeteg embernek volt hasonló elképzelése, így nem volt szabad parkolóhely. Emiatt a sofőr úgy döntött, nem köröz fölöslegesen a strand körül parkolóhelyre vadászva, hanem megáll egy kicsit arrébb, egy mezőn. Ekkor még nem tudhatta, hogy mire visszaér, autóját jó adag trágya fogja borítani - írta a Motor1.com.

default 2020-05-27 3a395880-c2d3-413a-b740-5bb0163d8697.png

Mint kiderült, a földterület tulajdonosa pont aznap trágyázta földjét, így rajta kapta a Mercedest, hogy olyan helyen parkol, ahol nem kéne neki. Mindenesetre ez a farmert nem akadályozta meg abban, hogy elvégezze eredetileg tervezett munkáját, mindent ugyanúgy csinált, ahogy szokott. Illetve annyi különbséggel, hogy az útban lévő Mercedest is telibe fújta egy adag trágyával. Az egészet persze fel is vette, majd megosztotta Twitter-oldalán.

A poszt óriási népszerűségnek örvendett, sokan reagáltak rá. Van aki tökéletesen egyet értett vele, van aki túlzásnak tartotta a megtorlást, de az biztos, a Merci tulaja a jövőben inkább vár még egy kicsit szabad parkolóhelyre, minthogy más magánterületére parkoljon egy hasonló incidenst megkockáztatva.