Autósmozivá alakítja stadionját a Miami Dolphins

2020.06.01. 10:57

Bár a járvány már lecsengőben van, úgy tűnik, az autósmozizás fellendülése ettől még nem áll meg. A héten a Miami Dolphins amerikaifutball-csapat jelentette be, hogy alkalmanként autósmozi lesz a stadionjukból, az idei Super Bowl helyszínéből.

message-editor 1590672968594-100814828 1090280061353058 17841460

Pontos dátuma még nincs a stadionos filmszínház debütálásának, annyit azonban tudni lehet, hogy előadásonként 230 autónak biztosítanak majd helyet a házigazdák. A repertoárban mozifilmek, koncertek és a klub történetének emlékezetes mérkőzései szerepelnek. A Dolphins vezetősége hangsúlyozta: minden biztonsági előírást betartanak a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, és kiadtak egy látványtervet, hogy miként néz majd ki egy ilyen stadionos mozizás.

Amerikából már a járvány elején jöttek hírek a magára talált autósmozizásról. Ahogy bezártak a mozitermek, rengetegen találták meg maguknak ezt az évtizedek óta agonizáló programot, ami úgy közösségi, hogy kis odafigyelés mellett teljesen fertőzésmentes. Az elmúlt hónapokban sok országban számoltak be az amerikaihoz hasonló feltámadásról, de a legérdekesebb Irán példája, ahol az 1979-es iszlám forradalom óta be voltak tiltva az ilyen vetítések, aztán nemrég újra engedélyezték őket

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.