Új Seat jön a jövő héten

2020.06.09. 06:11

Az ötödik évét tapossa a Seat SUV-hullámának első képviselője, így az idén egy alaposabb frissítés következik, amellyel nyerhet még néhány évet a kompakt szabadidő-autó.

atecapv

Egyelőre egyetlen fotót mutattak az átdolgozott változat hátuljáról, amelyen néhány apró változtatás figyelhető meg csupán. Ilyen az átdolgozott lökhárító – ezen valamiféle nyílások láthatók, talán integrált kipufogó, vagy valamiféle szellőzőnyílás-pár lehet – illetve a típusjelzés új stílusú felirata. Ugyanakkor érdekes módon a lámpák zárt LED-csíkja változatlan maradt.

Nyilván lesznek még változtatások az Ateca orrán is, és valószínű, hogy korszerűsítik a fedélzeti elektronikát, illetve a hajtásválasztékot is. A pontos részletekre azonban csak június 15-én hétfőn derül majd fény – akkor tartják a hivatalos premiert.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.