Ez a kecskeméti audis jusson eszedbe, ha felhőszakadásban aluljáróba hajtasz

2020.06.18. 10:14

Minden nagy városi vihari után felpörög a közbeszédben a téma, hogy mégis milyen mély lehet az a tócsa, amin egy átlag személyautóval át lehet gázolni. Hogy a küszöb vagy a tengely alja még belefér-e vagy sem, hogy mégis mit bírnak a tömítések és a mechanika. Vannak aztán az egyértelmű esetek, mint ami a Kecskeméti TV szerdai esőben készült videóján látható egy lezárt aluljáróba hajtó audisról.

A felvétel utóéletéről, pontosabban az Audi állapotáról semmi hír (frissítve: már van), de azt látva, hogy a már felúszott autóban is taposták a gázt, sok jót nem remélünk. Bár a cikk maga egy hét évvel korábbi áradáshoz íródott, a hidrológia és a fizikai törvényei nem változtak, ahogy a mechanikáé sem különösen, szóval akit érdekel, hogy mi vár autójára egy fenti videóhoz hasonló felúszás után, annak ajánlott olvasmány a Ne fojtsd vízbe az autód című cikkünk:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.