Jacuzzitálcát Porschéval vontatni veszélyes, értem?

2020.06.20. 07:01

Vannak dolgok, amiket kifejezetten veszélyes Porschékkal csinálni. Leggyakrabban emlegetett célterületük, a sportos autózás is ezek közé tartozik, azonban a kandai Ontario állam rendőrei nem emiatt állították meg az 54 éves férfit.

porsche-968-jacuzzi

A 968-as Porsche tulajdonosa ugyanis egy jacuzzitálcát fuvarozott haza, amire finoman szólva sem alkalmas egy ilyen sportautó. Ez még talán nem is lett volna annyira közveszélyes, ha van egy jódarab utánfutó hozzá, ügyes a rögzítés és történetesen a Porsche alkalmas ilyen nehézségű vontatmány húzására. Szemmel láthatóan egyik sem igaz a jelenlegi helyzetre.

A kézikocsiból és raklapokból sebtében összetákolt szerencsétlenség szemmel láthatóan ön és közveszélyes, így kész csoda, hogy a rendőrök kiszúrták a sofőrt, akit gondatlan vezetésért bírságoltak meg. Az Ontariói Rendőrőrs a Facebookon a helyzet túlkarikírozása helyett inkább a tanulságokra koncentrált: tételesen felsorolták, mik a biztonságos vontatás feltételei és a részletes szabályokat is belinkelték. Mondjuk ebben az esetben gyanítható, hogy nem a szabályok nem ismerete okozta a különleges szállítást.

Via: Carscoops