Dolgozóival is tesztelteti az ID.3-ast a VW

2020.06.23. 14:41

A forgalmazás elindítása előtt még egy nagy tesztet végez a VW az ID.3-asokon: bizonyos dolgozói a Zwickauban, Chemnitzben és Drezdában működő részlegektől ideiglenesen villanyautókat kapnak használatra.

id3 testfleet

A cél az, hogy a mindennapi használat során kiderüljenek a fennmaradt, kisebb hibák, és ezeket még a forgalmazás szeptemberre várható beindítása előtt orvosolni tudják. Az már kiderült, hogy az ID.3 szoftvere nem lesz azonnal teljes, de most már tényleg az az elsődleges szempont, hogy amelyik funkció benne maradt az autó szoftverében, az már hiba nélkül működjön.

A teszteléshez 150 autót használnak majd, abból a néhány ezerből, amelyeket eddig legyártottak Zwickauban a múlt év végi hivatalos gyárindítás óta, és amelyek lényegében egy stabil, jól működő szoftververzióra várnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.