20 perc után törtek össze egy vadiúj Lamborghinit

2020.06.29. 11:21

Frissen vásárolt autóba ülni mindig izgalmakkal teli élmény, ha olyan szupersportautóról van szó, mint egy Lamborghini, akkor ez hatványozottan érvényes lehet. Ennek a Huracannak a tulajdonosa viszont valószínűleg elfelejtené még a napot is, amikor átvette vadonatúj Performante Spyderje kulcsait.

lamborghini-huracan-performante-spyder-crash

20 perccel az autó átvétele után ugyanis műszaki hiba miatt félre kellett állnia a tulajdonosnak, pont a brit M1-es autópályán. Arról nincs információ, mi hibásodhatott meg a Lamborghinin, de mint kiderült, ez még a kisebbik rossz volt. Ugyanis a Huracan mögött lévő kisteher nem tudott időben fékezni, így belerohant, és teljesen összetörte.

0066a781648d04683529d217b076b953

A nyugat-yorkshire-i rendőrség azóta már letörölte a balesettel kapcsolatos Twitter-posztját, így sok mindent nem tudni az esetről, de jelentős károk keletkeztek. A Lamborghini jobb hátulja és motorja is sérült, a kisteher sofőrje pedig könnyebb fejsérüléseket szenvedett. Valószínűleg túl hirtelen, gondatlanul húzódott le a Lambo sofőrje, ezért nem volt ideje reagálni a mögötte jövőnek.