Hatméteres terepjáró luxuslimó érkezik

2020.07.13. 15:32

A Palladium nevet kapta az Aznom Automotive nevű kis olasz vállalkozás legújabb kreációja, amely ránézésre magas sztreccslimóra emlékeztet.

Egyelőre csak néhány vázlatot mutattak róla, de így is egyértelmű, hogy a cél egy olyan óriási luxusmodell megépítése, amely túlnő mindenen, amit ma pénzért kapni lehet.

Az autó állítólag hat méter hosszú lesz, olyan magas és széles, mint a legnagyobb luxusterepjárók, és egy 680 lóerős motor kerül az orrába, ami a hatalmas testet nyilván egész dinamikusan mozgatja majd.

Az Aznom előéletét ismerve – korábban hasonló luxusmodellt építettek Ram pickup-alapokra – valószínűsíthető, hogy itt is valamiféle amerikai platós modell lehet az alap, bár a hosszabb ajtók alapján valószínű, hogy itt alaposabb átépítésről van szó, ahol kevésbé maradtak felismerhetők a műszaki alapok.

Hasonló terepszedánnal egyébként kevesen próbálkoztak eddig: a Maybach Ultimate Luxury is egyedi prototípus maradt, bár a Mercedes tervezői szerint a kínai vásárlók karmolnák. Lehet, hogy az Aznom is rájuk építené az üzleti modelljét, bár biztosat erről még nem mondtak. Egyelőre annyit ígértek, hogy szeptemberben bemutatják az autót élőben, akkor talán az is kiderül, hogy ki, és milyen feltételekkel kaphat majd ebből a párját ritkító műremekből.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.