Hátsókertjében borult fel vadiúj, limitált szériás autójával a Youtube-os

2020.07.23. 06:05

Egy POG néven elhíresült francia youtubernek elég komoly autógyűjteménye van, többek között egy Ferrari 812 Superfastet, Lamborghini Aventadort, és egy McLaren 675LT Spidert is a magáénak tudhat. Ezt a nem mindennapi kollekciót nemrég egy vadonatúj Mini John Cooper Works GP-vel bővítette, de az öröm nem tartott sokáig: már a kertjében tett próbakörök alatt felborult az autóval.

MINI-John-Cooper-Works-GPb

A büszke tulajdonos a kijárási korlátozások miatt döntött úgy, hogy ha máshol nem lehet, akkor saját kertjében teszi próbára a limitált szériás sportkocsiját. Ez utólag nem bizonyult annyira bölcs döntésnek, ugyanis pár kör megtétele után csúnyán felborult az autóval. Az, hogy csak 38 kilométer volt a Miniben, és csak 3000 példányt gyártottak belőle, csak tovább rontja a dolgot.

Sokak szerint azonban nem véletlen történt a baleset, hanem a nézettség kedvéért tette tönkre autóját a tulajdonos - ilyenre is volt már példa bőven. POG Instagram profiljáról viszont meg lehet tudni, hogy a baleset óta megjavítatta az 306 lóerőre és 450 Nm nyomatékra képes Minit, ami így már helyet foglal többi játékszere mellett.