Eddig nem látott új légzsákkal jön az új Mercedes S osztály

2020.07.27. 17:02

Egy kisebb biztonságtechnikai világújdonsággal érkezik szeptemberben az új S osztály. Az új generációval megmutatják a németek, hogy még ebben a kategóriában is maradt hely, ahova elfér pár pluszlégzsák. 

2021-Mercedes-Benz-S-Class-Seat-Airbags

A beltérből korábban már megmutattak pár részletet, az ilyenkor szokásos infószórás következő cseppje pedig egy légzsák a szeptember 2-ára ígért premier előtt. Bár egyelőre erről a világújdonságnak mondott légzsákról is szűkszavúan nyilatkoztak, azt már tudni róla, hogy az első ülések hátából nyílik majd, és egész más kialakítású lesz, mint a frontlégzsákok. Azt mondják, gyerekülésekkel is kompatibilisek lesznek majd, és az egyetlen kiadott kép alapján jól kiegészítik a függönylégzsákot, mivel enyhén középre is nyitnak, amivel megakadályozható, hogy a hátul ülők egymásnak fejelve okozzanak kárt egymásban balesetkor. Hasonlóval próbálkozik a Hyundai az első üléssorban. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.