Limuzint csináltak egy RAV4-esből a Toyota alkalmazottai

2020.07.28. 06:04

A Toyota takaokai gyárának dolgozói nem mindennapi programot találtak ki csapatépítés céljából; buborékfoci vagy paintball helyett egyik modelljükből készítettek limuzint. A közel négy hónapos munka során egy RAV4-est nyújtottak meg, ami kétségkívül fura látványt nyújt - írta a The Drive.

A 80 centiméterrel, 5,4 méter hosszúra nyújtott RAV4 átalakítását az első és hátsó ajtók piszkálása nélkül oldották meg, csak simán betettek egy extra panelt a kettő közé. Emiatt elég érdekesen néz ki kívülről a limuzin, ezen a részen nem igazán passzolnak a vonalak az eredeti autóéhoz. Cserébe az utastérben sokkal több lett a hely, hiszen nem kerültek bele plusz ülések, hanem a hátsósor lábtere növekedett, sőt, még faasztalt és lábtartót is integráltak a készítők. Az újrabőrözött műszerfal és a minicsillárok már csak hab a tortán.

Utazni nem lehet akkora élmény az újdonsült limuzinban, ezt a Car Watch munkatársai is megtapasztalták, de ennél a projektnél nem is az volt a cél. A 200 alkalmazottnak valószínűleg óriási poén volt az autó építése, és ez pont elég.