Ez itt az új Hummer

2020.07.31. 10:43

Azt már tudjuk róla, hogy egy full elektromos, ezer lóerős szörnyeteg lesz, ami három másodperc alatt gyorsul nulláról százra, de az új Hummer megjelenéséről eddig alig mutatott bármit a GMC. Most sem vitték túlzásba, de a sziluettjét már kiadták, és a lenti videóban bevillan pár kép egy épülő prototípusról és egy agyagmodellről is.

screenshot 2020-07-30 at 15.02.21

A GMC tervei szerint már májusban letudták volna az új Hummer bemutatóját, de a járvány végül elsöpörte a Las Vegas-i statikus premiert. Itt tudtuk volna meg, mi mindenre lesz képes és hogyan néz majd ki az egyelőre GMC Hummer EV néven futó újdonság, ami a korábbi tervek szerint sem került volna 2021 ősze előtt a piacra. Ezt tartani tudják majd, ebben a most kiadott kedvcsinálóban egy prototípus építése is látható, ami egész kidolgozottnak tűnik a villanások alapján.

A rövid címszavakból úgy tűnik, a tetővel akarnak valami karaktereset dobni. Egy több részletben, könnyen le- és felszerelhető tetőt sejtet a videó (ahhoz hasonlót, ahogy a Jeepeket lehet legózni), de nem kizárt, hogy itt is lesz még sok más elem, ami ledobható – Amerikában szeretik az ilyet. Sokat már nem kell várni, hogy ezeket megtudjuk, még az ősszel megejtik a bemutatóját.