Két Kia repült egymással szemben, egy harmadik átcsúszott alattuk

2020.08.01. 09:53

Látványos módszerrel reklámozza a Kia az új K5-öt - ami bizonyos piacokon Optima. A négyajtós, családoknak tervezett autókkal többméteres rámpákon ugrattak el egymáshoz viszonylag közel, ráadásul amíg a levegőben voltak, egy harmadik K5 becsúszott a mutatvány alá.

Névtelen

El kell ismerni, hogy egy ilyen reklámfilm izgalmasabb, mint amikor a zavaróan mosolygó családtagok bevásárlás után, égtelen boldogsággal robognak haza. A mutatványban az autókat három profi kaszkadőr, Sean Graham, Brionna Lynch és Jalil Jay vezette. A K5-öket alig módosították, beltérben a kárpitokat távolították el helyenként, és masszív bukócsövet kaptak. Biztonságosabb ülések, négypontos övek tartották autóban a kaszkadőröket, kívülről pedig új fékeket és masszívabb koptató lemezt raktak fel.

A reklámhoz használt autók egyébként a K5 széria GT kivitelei voltak. Ezekbe 2,5 literes, turbós benzinmotorokat szerelnek, amik 290 lóerőt és 421 Nm nyomatékot képesek leadni. Ebben a kivitelben ezt az erőt egy nyolcfokozatú automata váltó viszi tovább, és összkerékhajtás segíti tovább a mókát.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.