Nézd ahogy rendbe hoznak egy törött, ritka Porsche 911 R-t

2020.08.02. 06:58

Nem feltétlen baj, ha egy balesetes autót még rendbe hoznak, csak legyen igényes a munka. Sportautók esetében ilyen feladatra specializálódott az LNC Collision & Car Customization műhely is, akik alig 160 ezer dollárért (szűk 47 millió forint) vettek aukción egy lekottázott Porsche 911 R-t.

Névtelen

 

A videón keresztül szépen átjön az újjáépítés folyamata, amit megérdemel az autó. Mindössze 991 darabot gyártottak belőle, amit az LNC-nél vásároltak, a 89-es sorszámú. Ráadásul az autóban mindössze 996 kilométer van, tehát éppen most hagyta el a gyárat.

A műhely mindössze hétezer dollárt (kétmillió forint) költött a javításra, így összesen 167 ezer dollárjukban volt az autó. Mivel ezeknek a ritka Porschéknak az átlag piaci ára 350 ezer dollár (bő 102 millió forint), ezért az LNC műhelynek egy elképesztően nyereséges projekt lehetett.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.