A BMW beígérte az M3 kombi változatát

2020.08.13. 13:52

Hamarosan négyre hízik a 3-as és 4-es sorozat sportváltozatainak száma, legalábbis a BMW M részlegének bejelentése erre utal. Az M3-as szedán, illetve a M4-es kupé és kabrió mellé jön a Touring – ami a BMW-nél a kombi forma neve – amelynek a napokban kezdik a közúti tesztjeit.

m3t pv

A BMW csak az autó hátsó csücskét mutatta meg, amiből mindössze annyi egyértelmű, hogy a majdani M3 Touring kap egy szép nagy fekete műanyag betétet a hátsó lökhárítójába. Ám ennél biztosan sokkalta alaposabb átdolgozásról van szó: legalább 480 lóerős motor, az ehhez illő futómű és fékrendszer kerül az autóba, sőt, úgy hallani, itt is bevetné a BMW a 4-es sorozat megosztó orrkiképzését.

Eddig még a jelenlegi 3-as és 4-es M változatát sem mutatták be, és úgy néz ki, előbb jön a két M4-es, aztán az M3 szedán, és csak utolsónak érkezik a Touring, legalábbis 2022-es bemutató dátumról beszélnek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.