Kölcsönkérte barátja Lamborghinijét, majd lebontott vele egy falat

2020.08.13. 12:20

Értékes tárgyainkat általában nem könnyű szívvel adjuk oda másoknak, még akkor sem feltétlen, ha egy rokonunkról, vagy közeli barátunkról van szó. Ez az önzéssel egybekötött aggodalom néha nem alaptalan, pláne, ha egy félelmetesen erős Lamborghini Huracan az a bizonyos értékes tárgy, és a kölcsönvevő sem a legmegbízhatóbb személy.

Lamborghini-crash

Azt nem tudni, mennyire volt nyugtalan a Lamborghini tulajdonosa, amikor szupersportkocsija kulcsait barátja kezébe adta, de az biztos, hogy utólag azt kívánja, bárcsak sose tett volna ilyet. Ugyanis nem sokkal azután, hogy haverja elvitte tőle a Huracant, össze is törte.

Lamborghini-Crash-e1597216365878

A baleset Spanyolországban történt, Huelva városában. Egy villamos alállomás épületének oldalába hajtottak bele a Lamborghinivel, ami nem meglepő módon totálkárra tört. A felelőtlen barát ráadásul a baleset után rögtön el is hagyta a helyszínt, bár nem jutott olyan messzire, mivel a rendőrség a helyi kórházban rátalált. Csak könnyebb sérülésekkel látták el őt és utasát, de az autó már nem úszta meg ilyen olcsón.

A Huracan eleje teljesen összetört, és az épület oldalába is méretes lyukat ütött. Nem mellesleg a tűzoltóknak le is kellett kapcsolni egy rövid időre az áramot. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, de jó eséllyel nem mentek lassan az autóval.