Leállósáv-lovagokra vadásztak a rendőrök

2020.08.17. 21:37

A "Pofátlan(TAN)ítás" néven futó rendőrségi ellenőrzőakció olyan sikeres, hogy minden hétre jut egy remek válogatás az összesen tizenhárom, hatósági jelzéssel nem ellátott, de bekamerázott rendőrautókból készített videókból. A téma kifogyhatatlan, hiszen itt évtizedek kellenek ahhoz, hogy az eleve csak szabálytalanságokkal érvényesülő autósok zömének beugorjon, hogy talán mégsem kéne mindenkin áttaposni, mert mi van, ha éppen mögöttem jön egy ilyen lesből támadó rendőr. 

A helyzet elég egyértelmű, a múlt pénteken folytatott ellenőrzésen tizenhárom autóval tizenhét olyan szabálysértőt fogtak meg, akik a feltorlódott kocsisort a leállósávon próbáltak megelőzni. Ezért egyenként 100 ezer forint fix bírság jár, és az akciót a most következő hosszú hétvégén is folytatni fogják. A korábbi Pofátlan(TAN)ítás epizódokat az alábbi közléseinkben találjátok meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.