Ilyen lett a Toyotának emblémázott Vitara

2020.08.21. 06:56

A japánok szövetkezésének egy másik irányú termékét, a Suzuki emblémás Toyota RAV 4-et, azaz az Acrosst már láttuk. Most kiderült, milyen lesz a viszontválasz: ez volna itt az indiai piacos Toyota Urban Cruiser, ami lényegében egy átlogózott Vitara.

nfg

Augusztus 22-én indul Indiában az Urban Cruiser értékesítése, a helyi autópiaccal foglalkozó Rushlane.com pedig egy sor fotót szerzett meg a modellről. Az országban nem ismeretlen a forma, Maruti Vitara Brezza néven árulják már egy ideje a mi Vitaránkhoz nagyon hasonló, de annál valamivel kisebb és egyszerűbb emelt hasút. A Toyota ezt használta fel kínálatbővítésre, de a Marutiénál igényesebb belsővel és magasabb felszereltséggel dobják piacra, valamint a hűtőrácson és a lökhárítón is szabtak kicsit. 

A Toyotánk egyébként már fut egy Suzukija Indiában. Tavaly a Glanzával jöttek ki egy hasonló átemblémázás után, amihez a Balenót kellett megkapniuk a Suzukitól.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.