104 km/órával csapódott bele egy házba egy elszabadult kerék

2020.08.27. 09:46

Nem gyakran repkednek elszabadult kerekek az utakon, Ohióban viszont volt rá példa a múlt héten: egy önálló életre kelt kerék 104 km/órával csapódott bele egy házba.

cautofototire-hits-house-lead-840x420

A ház kamerája vette fel a nem mindennapi történést. A felvétel elején látható, ahogy a közeli úton két autó elhalad egymással szemben, majd pár másodperc múlva egy kerék is megjelenik, ráadásul igencsak nagy sebességgel. Az útról letérve áthalad a szemközti füves területen, ekkor már biztosan látszik, ami pár másodperccel ezelőtt csak körvonalazódott: a ház felé tart. Az előkertben lévő fa volt még az utolsó esély arra, hogy hárítsa a becsapódást, de ehelyett csak felpattant a gyökerén.

Sok információ nincs az esettel kapcsolatban, így nem tudni, hogy miről és hogyan esett le a kerék, de a The Drive szerint 65 mérföld/órával, azaz 104 km/órával száguldott bele a házba. Ezt figyelembe véve nem csoda, hogy a tornácon lévő oszlopot úgy ütötte ki, mintha ott sem lenne, illetve a hangok alapján jó pár ablak is betört, sőt, valószínűleg új ajtóra is szüksége lesz a tulajnak. Ironikus még, hogy a kerék a csengőt találta telibe, bár enélkül is elég feltűnőre sikerült a belépő.

Pár évvel korábban itthon is volt olyan baleset, amit elszabadult kerék okozott, akkor egy busznak a kereke esett le, de ott a mostani esettel ellentétben komoly személyi sérülés is történt.