Most a szabálytalan fővárosi bringásokat gyűjtötték a civil rendőrautók

2020.08.30. 10:07

Az autópályás kitérő után visszatért a szabálytalan bringásokhoz a rendőrség videósorozata, a Pofátlan(tan)ítás. A 18. rész leginkább budapesti jelentekből áll, leginkább olyan gyakori szabálytalanságokból, mint a piros lámpán átgurulás vagy a zebrán tekerés. 

Az egyhetes kaposvári akciónál lényegesen komolyabb fogásokat látni a fenti videón. Valamiért mostanság ért oda a december óta tartó akció, hogy kimondottan bringás gyűjtéseket is kiad belőle a rendőrség. Nyilván a jó idő kellett hozzá, hogy sok bringás szabálytalanságot lehessen gyűjteni, de hogy ezekből tematikus gyűjtések is születnek, amiket aztán épp az új fővárosi biciklisávokról szóló hangos politikai vita mellé  időzítenek, az talán nem véletlen. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.