Marad a kerékpársáv a Nagykörúton

2020.08.31. 15:52

Az elmúlt hetek találgatásai után ma kiderült, hogy mit tervez a városvezetés a tavasszal, a kijárási korlátozások alatt kialakított kerékpársávokkal, amelyek egysávosra szűkítették a Nagykörutat.

NYS 1215

A városvezetés terve szerint ahol ez lehetséges, a parkolóhelyek helyére kerül a kerékpársáv, a Blaha Lujza tér és a Petőfi híd között így újra két sáv vezetheti el a személyautó-forgalmat. A Blaha Lujza tér és a Nyugati tér között megmarad az egysávos kialakítás, bár azt ígérik, hogy a lámpák áthangolásával és a forgalmasabb csomópontok előtt kanyarodósávokkal igyekeznek segíteni az autók haladását.

A változtatásokra még szeptember folyamán sor kerül, egy részük már a hónap első napjaiban érvénybe lép, egy részüket viszont csak a hónap vége felé vezetik be.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.