Mégis tarthatnak Genfi Autószalont jövő tavasszal?

2020.09.22. 15:15

Alapvetően változna meg a Genfi Autószalon jellege, ha az új javaslatra ráharapnak a kiállító autógyártók. Bár hivatalosan bejelentették, hogy elmarad a 2021-es rendezvény is, kiszivárgott egy brosúra, amely szerint a szervező GIMS Foundation más formában, de mégis megrendezné azt.

gims 19

Az ajánlat szerint az autógyártók 150 ezer és 750 ezer frank közötti összegekért rendelhetnének standot az új típusú Genfi Autószalonon. A legkisebb csomag egyetlen autó számára biztosítana helyet, egy TV-fallal, és 10 újságíró meghívására biztosítana lehetőséget az adott gyártó számára. A legnagyobb csomagban négy autónyi helyet biztosítanának, és 100 újságíró fogadására lenne lehetőség. Emellett fél órás internetes sajtótájékoztatókat tarthatnának a cégek.

Ezzel a megoldással nyilván a járványveszélyt igyekeznének minimalizálni, ugyanakkor megpróbálnák feltámasztani Európa legismertebb autóipari szakkiállítását, amely az idén a járvány európai kitörése miatt szinte kilátástalan helyzetbe került.

Nyilván elsősorban az autógyárak reakcióján múlik, hogy lesz-e a kezdeményezésből valami: ahhoz, hogy a Genfi Autószalon a korábbi súlyához mérhető esemény legyen, a gyártók többségének támogatnia kellene ezt az új formátumot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.