Szombattól friss Totalcar tévéműsor a Viasat6-on!

2020.10.16. 13:38

Visszamegy a balettbe ugrálni szerkesztőségünk két őszülő szőrzetű tévés majma. A Viasat 6-on szombatonként, délelőtt 10 órakor jönnek a friss adások. A 2020-as évad TCTV-iben benzines és villanyos, normális és eszement autók lesznek összekutyulva, ahogy épp a világunk is kutyulódni látszik. Lesz Bentley és Tesla, Swift és villany Harley, Mégane RSR és Honda E, Suzuki Jimny és E Corsa, szóval olcsóbb és drágább, hagyományos és villanyos, ahogy épp a szél fúj.

Minden adásban három kisfilm várható, melyből kettő autóteszt, egy pedig Grandiózus Gréta Gründolás, vagyis az a sorozatunk, melynek során egy 1976-os, kiégett Porsche 912E-ből, Galvanikus Kozma Grétából elektromos klasszikust készítünk.

A húsz részen át tartó sorozatból megtudhatod, hogyan épül fel és működik a villanyautó (laposelem és kefés motor nem elég), mitől lesz valami jó vagy rossz, hogyan befolyásolja a súlyeloszlás a menetdinamikát, megvizsgáljuk a visszatáplálás harcát a fékezéssel, keressük az autó lelkét, az autóbuzéria, az -átépítés és -fejlesztés útját az elektronok közt, és összességében azt, hogy mit tudtak a hetvenes években Stuttgartban, és mit tud ahhoz képest 2020 Magyarországa, ha szabadjára engedünk fél tucat elektromosan feltöltött, fiatal mérnököt.