Rámentek a buszsávokra a fővárosi rendőrök

2020.10.22. 09:18

Két napig razziáztak budapesti buszsávokban a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály rendőrei. Repkedtek a húszezres bírságok, és két autóhoz még a lopóautót is ki kellett hívni. 

A leállósávot szabálytalanul használó autósok után újra hasonló tematikus razziáról adott hírt a rendőrség. Ahogy a fenti videón látni, most Budapest buszsávjait szabálytalanul használó autósok voltak a főszereplők. Ahogy a rendőrség közleménye írja, az akciósorozat két napig tartott, ezalatt 88 szabálytalanságot észleltek; a rendőrök 81 esetben helyszíni bírságot, 7 esetben szabálysértési feljelentést tettek az autóvezető ellen. (A jogosulatlan buszsávhasználat helyszíni bírsága 20 ezer forint.) A járőröknek kétszer a szabálytalanul leparkolt autó elszállítása miatt is intézkedniük kellett.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.