Tisztább lesz a Nissan Micra

2020.11.16. 17:03

A Nissan egy kisebb frissítést végez a Micrán, de olyat, ami az autón magán látható változásokat nem okoz: csak a motorpaletta változik, illetve a felszereltségi szinteket szaporítják tovább.

A legfontosabb változtatás az, hogy a dízelváltozat kikerül a gyártási programból: a továbbiakban a Micra csak az ezres háromhengeres turbómotorral lesz kapható, amely most már a legújabb, Euro6d normának is megfelel. Bár adatokat egyelőre nem közöltek, a brit Autocar szerint az új motor teljesítménye 91 lóerő marad, de a Micra valamivel lustábban gyorsul majd, cserébe valamelyest csökken a fogyasztása és szén-dioxid-kibocsátása.

Az eddigi felszereltségi szintekhez két új érkezik: az N-Design, amelyet több fényes fekete, illetve krómszínű betét közül választva valamelyest testre szabhat a vásárló, illetve az N-Sport, amely 17-es fekete alufelnikkel, LED-es lámpákkal és Alcantara kárpitozással igyekszik lendületesebbé tenni a Micra megjelenését.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.