Sokkal rosszabbul nem sikerülhetett volna a Porsche Taycan parkolása

2020.11.20. 12:55

A Porsche Taycan észvesztő ereje nem csak végtelen mókát, hanem kockázatot is hordoz magával, ezt egy török férfi már megmutatta pár hete, amikor nem tudott lelassítani 188-as tempóról, és átrepült egy körforgalmon. A mostani incidensnél szó sincs ilyen sebességről, épp ellenkezőleg: egy parkolás ment félre, de nagyon.

Kép. 2020. 11. 20. - 12.20

A baleset tegnap történt, a jobbkormányosság és a körülmények alapján a valahol Nagy-Britannia területén, de ez az összes konkrétum, mást nem tudni. A videón viszont látszik, hogy a szűknek tűnő kocsifelhajtó még nem okoz különösebb gondot a Taycan sofőrjének, utána viszont egy pár másodperces állást követően nagy erővel kilő, telibe találva a ház előtt parkoló SUV-t, majd az utcán álló 1-es BMW-re is rázuhan.

Not sure what happened there

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a sofőr kimaradását, de az azonnal jelentkező félelmetes nyomaték miatt az sem kizárható, hogy csak szimplán összekeverte a pedálokat. Az anyagi kár mindenesetre jelentős, és nem csak a két lezúzott autó, hanem a Taycan- 50 millió körüli - alapára miatt is.