Centi vastag jég alatt az autók Vlagyivosztokban

2020.11.22. 15:36

Nem példátlan, de mindenképp ritka felvételek készültek a napokban Oroszország keleti szegletében, Vlagyivosztokban. Az ónos eső okozott vastag jégpáncélt mindenen, amit ért, aminek hála készültek ezek a látványos videók jég alá zárt autókról. És készültek ennél ijesztőbbek is, például egy életveszélyes jégkaparásról, amit a lenti gyűjtésben látni. 

Az Oroszország keleti fővárosaként is ismert, óceánparti Vlagyivosztok térségét egy északról érkező hidegfront és a vele járó ónos eső bénította meg a héten. A környéken szinte teljesen leállt a közlekedés, a leszakadó vezetékek miatt pedig komplett városrészek vannak áram nélkül. Ha ezen körülmények között valaki útnak indulna, ahhoz nem árt egy garázsban tartott autó, a szabadban hagyottak java ugyanis centi vastag jég vagy leszakadt ágak alá került. A fentihez hasonlóan erről ebben a videóban is mutatnak valamit a jeges autókról, amiért viszont ez a helyzetjelentés igazán érdekes, az 0:50-nél látható egy jégkaparásról és egy leszakadt homlokzat-elemről. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.