Új terep-Hyundai várható

2020.11.25. 13:33

A koreai gyártó egyelőre csupán egy előzetes fotót közölt az új modellről, amely valószínűleg a jármű bal hátsó sarkának egy részletét ábrázolja, illetve a nevét árulták el: Bayon.

hyundai bayon preview

Az elnevezés állítólag a francia-baszk Bayonne városára utal, amely közismert szabadtéri sportolási lehetőségeiről, így a gyáriak szerint kiválóan alkalmas az új típus karakterének jellemzésére.

Az autóról egyelőre annyit lehet tudni, hogy műszaki értelemben az i20-as közeli rokona lesz, természetesen nagyobb hasmagassággal és magasabb felépítménnyel. Valószínű, hogy a két típus ugyanazokat a benzinmotorokat kapja – az 1,2 literes, 84 lóerős négyhengeres alapmotort, illetve az ezres háromhengeres turbómotor 100 és 120 lóerős változatait.

További részleteket egyelőre nem árultak el, de valószínű, hogy legkésőbb jövő tavasszal megtartják a típus bemutatóját, hiszen 2021 közepére már a forgalmazás beindítását tervezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.