Arculatváltás jön az Opelnél

2020.11.30. 17:57

A nagy változásokon tulajdonképp túl van az Opel, de ezt most a külsőségek megváltoztatásával is igyekeznek hangsúlyozni. A villámos jelvény és a sárga szín ugyan marad, de az arculat részletein változtatnak.

nuopelface

Az eddigi napsárga szín helyett például egy világítóbb, hidegebb, citromsárgább árnyalatot használnak a továbbiakban az Opel jelvény hátteréül. Emellett változik maga a jelvény, és az Opel felirat betűtípusa is, bár ezeket a változtatásokat szép lassan már elkezdték bevezetni az új Mokka kapcsán.

Egy ilyen arculatváltás persze nem csak a honlapon és a céges fejléceken kell, hogy érvényesüljön: a jövőben az Opel kereskedések is ennek megfelelően alakulnak át, bár a márka ad időt az átállásra: 2023-ig fokozatosan vezethetik be az Opel Next fantázianevű új arculat elemeit az kereskedőhálózat tagjai.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.