Elektromos hajtáslánc-fejlesztő és gyártó közös vállalatot hoz létre az LG és a Magna

2020.12.25. 13:23 Módosítva: 2020.12.25. 13:23

A dél-koreai LG Electronics technológiai konszern és a kanadai Magna International Inc. autóipari alkatrész beszállító vállalat közös vállalatot hoz létre LG Magna e-Powertrain néven villanymotorok és elektromos hajtáslánc-berendezések gyártására és fejlesztésére - jelentette be szerdán a honlapján az LG Electronics.

bedt

A közös vállalat a Magna elektromos hajtáslánc berendezések gyártásában elért tapasztalatait, valamint az LG Electronics fejlesztési eredményeit készül hasznosítani az elektromos mobilitási eszközök és berendezések bővülő világpiacán. Az LG már nem újonc a műfajban, villanyautós alkatrészeinek és részegységeinek fejlesztésében elért eredményei már gyakorlati felhasználást nyertek, az LG Electronics testvérvállalata, az LG Chem akkumulátorait használja például a Chevrolet Bolt és a Jaguar I-PACE.

Az LG technológiai tapasztalatait a Magna alkatrész-beszállítóként elért átfutási idejének a lerövidítésében és a gyártás méretgazdaságossági hatékonyságának a javításában kívánja hasznosítani. A Magna a közös vállalatba szoftverfejlesztési és rendszer-integrációs tapasztalatait viszi be. A közös vállalat ezáltal az alapítók technológiai együttműködésének köszönhetően teljes hajtáslánc termékekkel állhat majd ügyfelei rendelkezésére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.