Ilyen Teslát korábban senki nem látott

2021.01.21. 12:29

Az olasz autóépítő manufaktúra, az Ares Design eddig jellemzően legendás sportkocsik modernizált változataival igyekezett gazdag klienseket szerezni, ám úgy néz ki, most valami mással keresték meg a céget.

A képeken látható hófehér Tesla Model S-nek csak két ajtaja maradt, és vászontetős, azaz olyan kombináció, amilyenhez hasonlót sem találni a kaliforniai gyártó kínálatában. A Tesla ráadásul a tuning semmilyen formáját nem támogatja, így az átépítők teljesen magukra vannak utalva. Így, bár készültek már vászontetős Model S átépítések, ezek többsége tényleg csak a tetejét vesztette el, de általában megmaradt négyajtósnak.

Ezzel szemben az Ares autója kétajtós, és rövidebbnek is tűnik, mint a gyári Model S, de az ajtói biztosan jóval hosszabbak, mint bármelyik gyári Tesláé.

Az Arest vezető Dany Bahar az autó kapcsán annyit mondott, hogy az átdolgozott Tesla hibátlanul illik a cége filozófiájához: a megrendelőkkel együttműködve készítenek különleges autókat, aminek a Tesla kabrió-projekt kiváló példája.