Napokon belül jön az új DS 4

2021.02.01. 19:24

A DS 3 és a DS 7 közé érkezik a PSA luxusmárkájának következő modellje, amely egyben újabb esély arra, hogy a Citroënről leválasztott prémiummárka észrevétesse magát.

ds 4 pv

Egyelőre egyetlen kedvcsináló képet mutattak az újdonságról, amelyen leginkább az orr-rész fényei vehetők ki: a tripla LED-fényszórók mellett a lökhárító alsó részét keretbe foglaló fény-agyarak teszik jellegzetessé a látványt. A többi részletből egyelőre kevés látszik, ezeknek a megismerésére a premierig várnunk kell.

A műszaki tartalomról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a DS 4 a Peugeot csoport igényesebb és drágább padlólemezére, az EMP2-re épül. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szabvány benzin- és dízelmotorokon kívül erős, akár 300 lóerő összteljesítményű hibridek érkezésére lehet számítani, elektromos változat viszont aligha készül ebből a típusból.

A típus premierjét február 3-án szerdán tartják, azaz már csak kettőt kell aludni, mielőtt megismerhetjük a negyedik DS-nek született DS típust.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.